Menu
Priority Banking
Private Banking
Wealth Management
De bank voor een wereld in verandering
We vierden 1 jaar #MyFuture in schoonheid
#MyFuture Trends Volgen De categorie volgen
6 MEI

We vierden 1 jaar #MyFuture in schoonheid

Aangemaakt op 5.5.2022 13:19
Gepubliceerd op 6.5.2022 05:19
1 jaar #MyFuture vierden we op 28 april met u tijdens een fantastische avond, gevuld met good vibes, inspirerende talks van enkele topsprekers en boeiende Q&A’s. Bekijk hier de video.

Overzicht

  • 1 jaar #MyFuture vierden we met onze millennial-community tijdens een interactief live event
  • Inspirerende talks van Hassan Al Hilou (Capital Belgium) en Julie Foulon (Girlleek)
  • De intieme Q&A-ateliers leidden tot boeiende gesprekken
  • “Een topavond met fine dining, good vibes en tijd om te netwerken in een ontspannen sfeer”
  • Hebt u toch nog vragen over uw persoonlijke situatie? Contacteer uw relatiebeheerder
Ontdek hier meer over ondernemen, duurzaamheid, familiale beslissingen of beleggingen, alles wat u moet weten op maat van uw leven als millennial.

#MyFuture is dé millenial-community van MyExperts, een platform exclusief voor u, onze Priority Banking Exclusive-, Private Banking- en Wealth Management-cliënten.
Het was een fantastische mix van collectief inspireren, gezamenlijk informatie delen en een-op-een connecteren.Hassan Al Hilou (Capital Belgium), keynotespeaker tijdens #MyFuture-event

U vond dit artikel de moeite?

Ontdek andere artikels in onze dagelijkse en wekelijkse nieuwsbrief

Ik schrijf mij in
Deel:
Later lezen

De inlichtingen en meningen opgenomen in onderhavig artikel zijn toelichtingen met een louter informatief karakter. Zij kunnen in geen geval beschouwd worden als adviezen of aanbevelingen van fiscale, juridische of andere aard. Zij houden geen rekening met uw persoonlijke situatie. Wij verzoeken u dan ook uw raadsman te contacteren vooraleer enige beslissing te nemen die rechtstreeks of onrechtstreeks gebaseerd is op de inlichtingen vervat in deze communicatie. Deze Algemene Bankvoorwaarden vormen het algemene kader van de conventionele relatie tussen BNP Paribas Fortis NV kredietinstelling met maatschappelijke zetel gevestigd is in 1000 Brussel, Warandeberg 3 - B.T.W. BE 0403.199.702 - RPR Brussel, onder het prudentieel toezicht van de Nationale Bank van België, Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel en de controle inzake beleggers- en consumentenbescherming van de Autoriteit van Financiële Diensten en Markten (FSMA), Congresstraat 12-14, 1000 Brussel en ingeschreven als verzekeringsagent onder FSMA-nr. BE 0403.199.702.

Doe mee met MyExperts

Blijf op de hoogte van de recentste beleggingstips

Al ingeschreven?

Meld u aan om het artikel te lezen.

Nog geen account? Inschrijven